Tine Gunn Lock Nilsen

Tine er den enste i Bjørsvik som snakker flytende trøndersk!!…selv om mange andre prøver….
Født og oppvokst på Øvre Singsaker, trådte sine barne sko i Småbispan, Bispehaugen Skolekorps ( janitsjar!), trakterte signal trompet i aspirant korpset i 5 år og kom tilslutt inn i hovedkorpset fordi det så teit ut at en så lang jente fremdeles var aspirant! Kunne nesten c dur skalaen, og hadde aldri hørt om brass band….ble som 13 åring forelsket i en knall god med-trompetist og begynte å øve….

Byttet etter hvert skolekorps med Bispehaugen Ungdomskorps og fikk  lånt en kornett og var så heldig å få plass i Ila Brass Band i –85 :-). Ble da dypt bitt av Brass basillen, og har spilt i Brass siden, med unntak av 4 års pause mens ungene var små. Studerte musikk noen år ved universitetet i Trondheim, før læreryrket ikke lenger fristet. (Har mye å takke Reidar Bye og Karl Ole Midtbø for 🙂 ) Spilt 13 år i Ila Brass Band, 2 år i Trondheim Politis Brass Band, 3 år i Tertnes Brass, 3 år i Tertnes Amatørkorps, 2 år i Askøy Brass.

Jobber til daglig som Selvstendig Herbalife Distributør og  litt som sykepleier på Haukeland. Er samboer med Asbjørn på ørtende året, har to barn; en fotball nerd og en kornettist, så rekrutteringa er sikra!

Tines e-post: tinenilsen@broadpark.no