Fanasamling 20. – 21. mars 2015

Her er timeplan og oppsett!

Her er timeplanar for dei ulike gruppene:
Dei yngste
Treblås
Slagverk
Dei Eldste

Korpsoppsett
Dei eldste
Dei yngste

Vi arrangerer Fanasamling for 2. år på rad!
Sjå reportasjen frå den 1. samlinga her

Bjørsvik Brass og Flesland Musikklag inviterer i samarbeid med NMF Hordaland til ny Fanasamling på Ytrebygda kultursenter fredag 20. og lørdag 21. mars 2015.

OBS! Denne gangen går tilbudet ut til både treblåsere, messingblåsere og slagverkere! Vi henter inn kvalifiserte treblåserinstruktører etter behov.

Fanasamlingen våren 2014 ble en stor suksess med mange flinke musikanter samlet en hel helg. Fanasamlingen videreføres også i 2015, men blir nå en del av prosjektet «Samspill for korps» som drives av NMF Hordaland – med støtte fra Hordaland Fylkeskommune. Dette prosjektet går ut på å samle unge musikanter til inspirasjonsseminar sammen med elitekorps. Målet er å gi musikkopplæring og motivasjon til å fortsette å spille i korps. Det blir også lignende seminarer for korpsmusikanter både i Hardanger og Sunnhordland i løpet av 2015 og 2016.

Som en del av prosjektet tilbyr NMF Hordaland også styremedlemmer i alle korpsene et veiledningsseminar om korpsbygging i løpet av seminarhelgen. Det blir sendt ut egen invitasjon til korpsene om dette i januar.

Arrangør:

I samarbeid med

NMF_logo

 

Støttet av:

Reklame

One thought on “Fanasamling 20. – 21. mars 2015

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s