Dirigentlab

Velkomment til dirigentlab.

Tid: 4.desember kl 11-16
Sted: Lungegaardens kulturarena
Kursholder: Andreas Hanson & Trond Husebø
Repertoar: Ball- Journey into Freedom /Graham – Time for Peace/ Lloyd – Diversions on a Bass Theme / Wilby – Andre sats Lowry Sketchbook

Dirigentløftet arrangerer i samarbeid norske eliteensembler en ny mesterklasseserie der eliteensemble og veileder stilles til rådighet for dirigenter i alle aldere. På denne mesterklassen bidrar Bjørsvik Brass og Andreas Hanson.

Bjørsvik Brass er et av landets fremste brassband. Bandet ble etablert i 2008 av tidligere medlemmer av Eikanger Bjørsvik musikklag og består av musikere på et svært høyt nivå med fokus på erfaring og lidenskap som drivkraften i samspill.

Andreas Hanson er sjefsdirigent for Arméns musikkår, et av Europas største profesjonelle blåseensembler og gjester de nordiske symfoniorkestrene jevnlig. Han har i flere tiår undervist i direksjon på ulike nivå, blant annet på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm og har studert med blant annet Andrew Davis og Carlo Maria Guilini.

Mesterklassene er åpne for dirigenter i alle aldere og det gjennomføres opptak etter søknad. Det er også mulig å være passiv deltaker.

Reklame

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s